Tilaa puhujaksi yritykseen

ERILAISUUS ON RIKKAUS!

TYÖPAIKOILLA ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ ERILAISET IHMISET JA OPPIJAT VOIVAT TUODA OMAN TÄYDEN POTENTIAALIN ESILLE. TÄMÄ ON HELPOMMIN SANOTTU KUIN TEHTY. 

Puhuja MyDyslexian perustaja Sirkku Jauhiainen, oppimisvaikeuksien eturivin asiantuntija, jakaa oman tarinansa ja auttaa yrityksiä rohkaisemaan työntekijöitään olemaan omia itseään.

Ihmiset pitää osata kohdata oikealla tavalla, jotta saadaan ihmisten potentiaali aidosti esille.

TÄMÄN SEURAUKSENA:

1. Henkilöstön parempaa tuottavuutta
2. Hyvää oloa
3. Työntekijät näkevät, että asioita tehdään yhdessä ja jokaisen panos merkitsee

Kerron omaa tarinaani. Miten lukivaikeus on näkynyt minussa lapsena, nuorena ja aikuisena ja miten se on vaikuttanut minuun.  

Voit suoraan tilata puhujaksi yritykseen paikan päälle tai online.  
Kesto 45min - 1h. 

*Mikäli paikan päällä, lisätään hintaan mahdolliset matkakulut ja majoituskustannukset. Hinta alkaen 790 €, alv 0 %. Tarkempi ajankohta sovitaan puhelimitse tai sähköpostitse. Varaus viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta.

”Minulla on paha dyslexia, ja olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että kukaan ei sitä huomaisi. Se on raskasta ja vie voimat. Nyt olen päättänyt jakaa tarinani ja lopettaa asian piilottelu ja häpeäminen. Olen se mikä olen, ja se riittää. Haluan kasvattaa tietoisuutta siitä, millaista on elää dysleksian kanssa. Dyslektikot tarvitsevat erittäin paljon kannustusta ja apua pienestä lapsesta asti. Olemme kaikki erilaisia, ja sille on annettava tilaa ja arvostusta. Koen, että asiasta pitää puhua enemmän. Dyslektikot voivat olla iso mahdollisuus ja voimavara, jos heidät vain nähdään ja annetaan heille mahdollisuus”. - Sirkku Jauhiainen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse info@mydyslexia.fi

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Muut puheet ja webinaarit

"Vaikeista asioista voi selvitä ja ne voi kääntää vahvuudeksi.”
- Sirkku Jauhiainen, MyDyslexian perustaja

Tilaa puhujaksi oppilaitokseen

Kerron oman tarinani, kuinka lukivaikeus on vaikuttanut minuun lapsena. Annan vinkkejä, kuinka auttaa ja tukea lasta, jolla on oppimisvaikeuksia. Pääset näkemään, miltä minusta tuntui lapsena ja kuinka selvisin siitä.

Webinaari
Miten tukea lasta oppimisen haasteissa?

Webinaarissa kuulet oman tarinani ja dysleksian aiheuttamat haasteet. Kerron myös vinkkejä, kuinka auttaa lasta.

Asiakaspalaute

★★★★★

Todella hyvä webinaari. Tuli todellista tietoa lukihäiriöstä.Oli Upea juttu kun kerroit oman tarinan. Saimme kuulla, että elämässä voi saavuttaa paljon, täytyy vain tehdä enemmän töitä sen eteen.

Tuli paljon hyviä vinkkejä miten voi oppia uusia asioita lukivaikedesta huolimatta. Iso kiitos.

Merja H.
★★★★★

Löysin tarinastasi oman lapseni ahdistuksen. Ymmärsin kuultuani sinun tarinan miten voimakas epäonnistumisen tunne on. Todella tärkeä että tuot asiaa esille. Haluaisin että kaikilla opettajilla olisi ymmärrystä asiasta ja keinoja olla lapsen/nuoren tukena.

Eva M.
★★★★★

Kiitos paljon siitä, että lisäsit ymmärrystä oppimisen vaikeuksista. Ei pelkästään dysleksiasta, vaan myös kaikista haasteista, joiden kanssa lapset joutuvat koulussa ja oppimisessa painimaan. Puheenvuorosi oli tähän astisten erityisopettajaopintojen ehdottomasti näkökulmaa avaavin ja paras luento. Iso Kiitos!!

Minna