Ammattilaisille

Pedagogiset tuotteet oppimiseen ja keskittymiseen!

Opettajien suosimat tuotteet auttavat lukemisessa, kirjoittamisessa, laskemisessa ja keskittymisessä!  Tuotteet ovat pedagogisia välineitä, joita käyttävät opettajat, erityisopettajat ja puheterapeutit. 

Autetaan lasta oppimisessa! 

Laskulla maksaminen

Voit kätevästi tilata tuotteita laskulla. Valitse maksutavaksi kassa -sivulla Lasku (yrityksille ja yhteisöille)

Lähetämme laskun sähköpostitse ja verkkolaskuna. Mikäli haluat laskun verkkolaskuna, ilmoitathan kassalla pyydettävät tiedot (Yritys, toimipiste, laskutusviite, laskutusyksikkö, y-tunnus, verkkolaskuosoite, verkkolaskuoperaattori). 

Laskutusmahdollisuus vaatii voimassaolevan y-tunnuksen ja yrityksen luottotietojen tarkistus tehdään tilauksen yhteydessä. Tilaus toimitetaan heti kun tilaus on maksettu. Ota yhteyttä, jos haluat jutella asiasta tarkemmin info@mydyslexia.fi

Asiakaspalaute

★★★★★

Löysin tarinastasi oman lapseni ahdistuksen. Ymmärsin kuultuani sinun tarinan miten voimakas epäonnistumisen tunne on. Todella tärkeä että tuot asiaa esille. Haluaisin että kaikilla opettajilla olisi ymmärrystä asiasta ja keinoja olla lapsen/nuoren tukena.

Eva M.
★★★★★

Kiitos paljon siitä, että lisäsit ymmärrystä oppimisen vaikeuksista. Ei pelkästään dysleksiasta, vaan myös kaikista haasteista, joiden kanssa lapset joutuvat koulussa ja oppimisessa painimaan. Puheenvuorosi oli tähän astisten erityisopettajaopintojen ehdottomasti näkökulmaa avaavin ja paras luento. Iso Kiitos!!

Minna
★★★★★

Todella hyvä webinaari. Tuli todellista tietoa lukihäiriöstä.Oli Upea juttu kun kerroit oman tarinan. Saimme kuulla, että elämässä voi saavuttaa paljon, täytyy vain tehdä enemmän töitä sen eteen.

Tuli paljon hyviä vinkkejä miten voi oppia uusia asioita lukivaikedesta huolimatta. Iso kiitos.

Merja H.

“EVERYBODY IS A GENIUS. BUT IF YOU JUDGE A FISH BY ITS ABILITY TO CLIMB A TREE, IT WILL LIVE ITS WHOLE LIFE BELIEVING THAT IT IS STUPID."
- ALBERT EINSTEIN