Sirkku Jauhiainen

MIKSI OLEN AVANNUT MYDYSLEXIA -KAUPAN?

Olen Sirkku ja minulla itselläni on dysleksia eli lukivaikeus. Tämä asia on ollut minulle vaikeaa lapsena, nuorena ja aikuisenakin. Jotenkin tämä on vaikuttanut minuun isosti ja siksi avasin MyDyslexia -kaupan. Haluan, että lapset saavat tukea ja heitä autetaan ja kehutaan - hyväksytään sellaisena kuin ovat.

Kolme kohtausta

Tarinani

Minulla on dyslexia, ja olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että kukaan ei sitä huomaisi. Se on raskasta ja vie voimat. Nyt olen päättänyt jakaa tarinani ja lopettaa asian piilottelu ja häpeäminen. Olen se mikä olen, ja se riittää.

Lue tarinani
Webinaari
Miten tukea lasta oppimisen haasteissa?

Webinaarissa kuulet oman tarinani ja dysleksian aiheuttamat haasteet. Kerron myös vinkkejä, kuinka auttaa lasta.

VAIKEISTA ASIOISTA VOI SELVITÄ JA NE VOI KÄÄNTÄÄ VAHVUUDEKSI.”SIRKKU JAUHIAINEN, MYDYSLEXIAN PERUSTAJA.

Tilaa puhujaksi yritykseen

Työpaikoilla on tärkeää, että erilaiset ihmiset ja oppijat voivat tuoda oman täyden potentiaalin esille. 

Erilaisuus on rikkaus. 

“EVERYBODY IS A GENIUS. BUT IF YOU JUDGE A FISH BY ITS ABILITY TO CLIMB A TREE, IT WILL LIVE ITS WHOLE LIFE BELIEVING THAT IT IS STUPID."
- ALBERT EINSTEIN

Tilaa puhujaksi kouluun

Kerron oman tarinani, kuinka lukivaikeus on vaikuttanut minuun lapsena. Annan vinkkejä, kuinka auttaa ja tukea lasta, jolla on oppimisvaikeuksia. Pääset näkemään, miltä minusta tuntui lapsena ja kuinka selvisin siitä.

MyDyslexia

TARKOITUKSENA ON AUTTAA IHMISIÄ, JOTKA KAMPPAILEVAT LUKU- JA KIRJOITUSHÄIRIÖN KANSSA NIIN KUIN MINÄ.

Sydämen asiani on kasvattaa tietoisuutta lukivaikeudesta ja tuoda koteihin ja kouluihin tuotteita, jotka auttavat oppimisessa! MyDyslexian perustaja Sirkku Jauhiainen, oppimisvaikeuksien eturivin asiantuntija, jolla on vahvoja omia kokemuksia.