Kokonainen ihminen kaikilla väreillä

 

(Kuva: Me Naiset, Sanoma ja Piia Arnould) 
MyDyslexian perustaja Sirkku Jauhiainen, oppimisvaikeuksien eturivin asiantuntija, jolla on vahvoja omia kokemuksia.

Minulla on paha dyslexia,
 ja olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että kukaan ei sitä huomaisi. Se on raskasta ja vie voimat. Nyt olen päättänyt jakaa tarinani ja lopettaa asian piilottelu ja häpeäminen. Olen se mikä olen, ja se riittää.

Puhujaksi: on tärkeää, että erilaiset ihmiset ja oppijat voivat tuoda oman täyden potentiaalin esille. Jaan tarinani ja auttaa yrityksiä rohkaisemaan työntekijöitään olemaan omia itseään. Ihmiset pitää osata kohdata oikealla tavalla, jotta saadaan ihmisten potentiaali esiin. 

Teen puhekeikkoja dyslexiasta ja selviytymisestä yrityksiin ja kouluihin. Kerron tarinani sellaisena kuin se aidosti on. Haluan kasvattaa tietoisuutta siitä, millaista on elää dyslexian kanssa. Lisäksi myyn apuvälineitä oppimiseen. 

Dyslektikot voivat olla iso mahdollisuus ja voimavara, jos heidät vain nähdään ja annetaan heille mahdollisuus.

Tarinani: Miksi kerron tämän? Koska olen tämän itselleni velkaa ja haluan olla esimerkkinä siitä, että vaikeista asioita voi selvitä ja nämä voidaan kääntää vahvuudeksi. Dyslexia on taakkani, jota olen kantanut pienestä tytöstä saakka ja, joka vielä tänäpäivänäkin vetää minua alaspäin ja masentaa mieleni. Lue koko tarina tästä. 
 

Työ-minä. Olen työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja kaupan digitalisaation parissa yli 10 vuotta, ja aina softa-alalla. Lisäksi olen yksi Nearby -markkinapaikan perustajista, jonka kautta parannamme paikallisten yrityksien näkyvyyttä ja myyntiä.

Ota yhteyttä, jos haluat minut puhujaksi tai tehdä yhteistyötä:
sirkku@mydyslexia.fi / 050 5710 439

 

⬅️ Takaisin etusivulle