Kokonainen ihminen kaikilla väreilläMinulla on paha dyslexia,
 ja olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että kukaan ei sitä huomaisi. Se on raskasta ja vie voimat. Nyt olen päättänyt jakaa tarinani ja lopettaa asian piilottelu ja häpeäminen. Olen se mikä olen, ja se riittää.

Teen puhekeikkoja dyslexiasta ja selviytymisestä yrityksiin ja kouluihin. Kerron tarinani sellaisena kuin se aidosti on. Haluan kasvattaa tietoisuutta siitä, millaista on elää dyslexian kanssa. 

Dyslektikot tarvitsevat erittäin paljon kannustusta ja apua pienestä lapsesta asti. Olemme kaikki erilaisia, ja sille on annettava tilaa ja arvostusta. Koen, että asiasta pitää puhua enemmän.

Dyslektikot voivat olla iso mahdollisuus ja voimavara, jos heidät vain nähdään ja annetaan heille mahdollisuus.

Tarinani: 
Miksi kerron tämän? Koska olen tämän itselleni velkaa ja haluan olla esimerkkinä siitä, että vaikeista asioita voi selvitä ja nämä voidaan kääntää vahvuudeksi. 
Dyslexia on taakkani, jota olen kantanut pienestä tytöstä saakka ja, joka vielä tänäpäivänäkin vetää minua alaspäin ja masentaa mieleni. Asia jota inhoan ja häpeän, mutta jolle en voi mitään. Tämä on osa minua haluisin tai en. Olen kärsinyt paljon asian takia ja kaksi kertaa ollut lähellä menettää elämäni tämän takia, joten nyt on aika kertoa avoimesti ja vihdoin viimein hyväksyä ja ottaa vastuu dyslexiastani. Lue koko tarina tästä. 

Kerron tarinani, en sankaritarinoita, vaan oikeita tilanteita onnistumisista ja elämisestä niiden jälkeen peläten, että vaikeudet tulevat ilmi. On tärkeää tietää kuka on, ja että elämä ei lopu vaikka epäonnistuu. Minulle tämä on ikuinen koulu.

Työ-minä

Olen työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja kaupan digitalisaation parissa yli 10 vuotta, ja aina softa-alalla 

Olen ollut kehittämässä markkinoille uutta monikanavaista maksutapaa ja työskennellyt hyvin erilaisten yritysten kanssa päästen viemään näiden digistrategiaa eteenpäin. Minulle on kertynyt vahvaa osaamista digitalisaatiosta, myynnistä ja ihmisten ja asioiden johtamisesta. Olen myös toiminut konsulttina perustamassani Modern Sales -yrityksessä, auttaen ”kädet savessa” yrityksiä ottamaan kaikki hyöty irti uusista mahdollisuuksista esimerkiksi modernisoimalla myyntiprosesseja vastaamaan asiakkaiden tarvetta. Lisäksi olen kaveriporukalla perustanut Nearby -markkinapaikan, jonka kautta parannamme paikallisten yrityksien näkyvyyttä ja myyntiä.

sirkku@mydyslexia.fi 

⬅️ Takaisin etusivulle

⬅️ Tarinani