Kokonainen ihminen kaikilla väreillä - Sirkku Jauhiainen

 

 

(Kuva: Me Naiset, Sanoma ja Piia Arnould) 

MyDyslexian perustaja Sirkku Jauhiainen, oppimisvaikeuksien eturivin asiantuntija, jolla on vahvoja omia kokemuksia.

Minulla on paha dyslexia,
ja olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että kukaan ei sitä huomaisi. Se on raskasta ja vie voimat. Nyt olen päättänyt jakaa tarinani ja lopettaa asian piilottelu ja häpeäminen. Olen se mikä olen, ja se riittää.

MyDyslexia.fi -verkkokauppa

Haluan auttaa tarjoamalla apuvälineitä ja kasvattamalla tietoisuutta dyslexiasta. Kaikki apuvälineet, pelit ja kirjat, joita myyn ovat tarkan seulan kautta valittu. Ne ovat pedagogisia välineitä, joita käyttävät myös opettajat, erityisopettajat ja puheterapeutit. MUTTA tuotteet auttavat myös esim. heitä, joilla on autismikirjon piirteitä, ADD-ADHD tai aistiyliherkkyys.

Puheet ja webinaarit

Olen avannut kauppaan helpon tavan tilata kouluihin, yrityksiin puhekeikkoja ja webinaareihin voi osallistua paikasta riippumatta. Kerron omaa tarinaani. Miten lukivaikeus on näkynyt minussa lapsena, nuorena ja aikuisena ja miten se on vaikuttanut minuun. 

Webinaarit: 

Webinaarissa kuulet oman tarinani ja dysleksian aiheuttamat haasteet. Kerron myös konreettisia vinkkejä, kuinka auttaa lukivaikeuden omaavaa lasta. 

Tilaa puhujaksi yritykseen tai kouluun: 

on tärkeää, että erilaiset ihmiset ja oppijat voivat tuoda oman täyden potentiaalin esille. Jaan tarinani ja auttaa yrityksiä rohkaisemaan työntekijöitään olemaan omia itseään. Ihmiset pitää osata kohdata oikealla tavalla, jotta saadaan ihmisten potentiaali esiin. 

Teen puhekeikkoja dyslexiasta ja selviytymisestä yrityksiin ja kouluihin. Kerron tarinani sellaisena kuin se aidosti on. Haluan kasvattaa tietoisuutta siitä, millaista on elää dysleksian kanssa. 

Dyslektikot voivat olla iso mahdollisuus ja voimavara, jos heidät vain nähdään ja annetaan heille mahdollisuus.

Tarinani: Miksi kerron tämän? Koska olen tämän itselleni velkaa ja haluan olla esimerkkinä siitä, että vaikeista asioita voi selvitä ja nämä voidaan kääntää vahvuudeksi. Dysleksia on taakkani, jota olen kantanut pienestä tytöstä saakka ja, joka vielä tänäpäivänäkin vetää minua alaspäin ja masentaa mieleni. Lue koko tarina tästä. 
 

Työ-minä. Olen työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja kaupan digitalisaation parissa yli 10 vuotta, ja aina softa-alalla. Lisäksi olen yksi Nearby -markkinapaikan perustajista, jonka kautta parannamme paikallisten yrityksien näkyvyyttä ja myyntiä.

Ota yhteyttä, jos haluat minut puhujaksi tai tehdä yhteistyötä:
sirkku@mydyslexia.fi / 050 5710 439
 

⬅️  Takaisin etusivulle